top of page
Αναζήτηση

Αξίζει να υπάρχουμε για να συναντηθούμε: Μια ιστορία γενναιοδωρίας.Αγαπημένοι και αγαπημένες μου,


στη ζωή μας πολλές φορές εμφανίζονται άτομα από το πουθενά. Άτομα άγνωστα που έρχονται για να μας βοηθήσουν, χωρίς να περιμένουν τίποτε. Απροσδόκητα, ανέλπιστα, γενναιόδωρα. Χωρίς αντάλλαγμα.


Κατά την διάρκεια της συγγραφής του μυθιστορήματός μου γνώρισα πολλά τέτοια άτομα. Θα σας μιλήσω σιγά-σιγά για αυτά. Για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Αλλά όχι μόνο για αυτό.


Γιατί, αγαπημένοι και αγαπημένες μου,


αυτό μπορεί να συμβεί σε καθέναν και καθεμία από σας. Αρκεί να είμαστε ανοικτοί. Αρκεί να το πιστέψουμε...


Σήμερα θα σας αφηγηθώ μια ιστορία. Την ιστορία της δημιουργίας του διαφημιστικού βίντεο για το μυθιστόρημά μου.


Θέλοντας να δημιουργήσει το βίντεο για το μυθιστόρημά μου περιπέτειας "Το Αίνιγμα του Ερωτόκριτου" (https://www.smashwords.com/books/view/1028048), ο φίλος Χρήστος Καθάριος ανακάλυψε μια υπέροχη μουσική δημιουργία, που διατίθετο δωρεάν σε όποιον ήθελε να την χρησιμοποιήσει. . Είναι η μουσική που ακούγεται στο βίντεο promo για το "Αίνιγμα του Ερωτόκριτου".


Δημιουργός της ο Ahjay Stelino.


Μέχρι τότε δεν γνώριζα τίποτε για τον Ahjay Stelino. Από την ιστοσελίδα του https://ahjaystelino.com/ διάβασα για εκείνον. Είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και μουσικοθεραπευτής κάπου στην Νέα Ζηλανδία. Επικοινώνησα μαζί του και του έστειλα το βίντεο. Και ιδού η απάντησή του:

"Thanks for sharing your video. The link wasnt below, but it's fine, I managed to find it on YouTube. It was great to see my music put to visuals! Best wishes for your new adventure novel! If you need any custom music made in the future, feel free to get in touch.

Ένας υπέροχος γενναιόδωρος άνθρωπος. Όπως πολλοί γύρω μας. Αρκεί να ανοίξουμε τα μάτια μας και να τους ανακαλύψουμε.


Αυτό είναι το βίντεο με την υπέροχη μουσική για το μυθιστόρημα "Το Αίνιγμα του Ερωτόκριτου":Δυο λόγια για το μυθιστόρημά μου "Το Αίνιγμα του Ερωτόκριτου"


Το μυθιστόρημά μου "Το Αίνιγμα του Ερωτόκριτου" είναι ένα μυθιστόρημα περιπέτειας.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη την περίοδο της Κατοχής. Ένας Γερμανός υπαξιωματικός των Ναζί ανακαλύπτει τυχαία ένα αρχαίο γυναικείο αγαλματίδιο

και μια πινακίδα αρχαίας γραφής και τα τοποθετεί

σε ασφαλή κρυψώνα.

Μετά από δεκαετίες επιστρέφει -ηλικιωμένος πια - στην Κρήτη για να εντοπίσει τα κρυμμένα αντικείμενα και όχι μόνο… Το πρόβλημα είναι πως δεν θυμάται πού τα έχει κρύψει. Στην κατοχή του έχει μόνο το ημερολόγιο που έγραφε, όσο καιρό ήταν στην Κρήτη.

Το ημερολόγιο αυτό πέφτει στα χέρια μιας νεαρής αρχαιολόγου, της Ναυσικάς Αργυρίου.


Θα καταφέρει η Ναυσικά να εντοπίσει τα δύο αντικείμενα;

Και με ποιο τρόπο;

Και τι εκπλήξεις θα την περιμένουν στη διαδρομή;Για να το αποκτήσεις σαν ebook κάνε κλικ εδώ:


https://www.smashwords.com/books/view/1028048


 

Παρακάτω μπορείς να δεις τα βήματα που κάνεις για την αγορά σε εικόνες (ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ)

Γιατί να αγοράσεις ebook;


Η αλήθεια είναι ότι είμαστε συνηθισμένοι να διαβάζουμε βιβλία από χαρτί. Όμως, το ebook έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Δεν πιάνει χώρο. Το κουβαλάμε μαζί μας στο κινητό ή στο tablet μας.

  • Το έχουμε πάντα μαζί μας. Είμαστε μέσα στο μετρό και βαριόμαστε; Ανοίγουμε το ebook και διαβάζουμε. Ούτε καταλαβαίνουμε πώς περνάει η ώρα και βρισκόμαστε στον προορισμό μας!

  • Είμαστε στην παραλία; Ανοίγουμε το κινητό μας και διαβάζουμε!

  • Το "Αίνιγμα του Ερωτόκριτου" είναι ένα βιβλίο περιπέτειας. Ένα αρχαίο αγαλματίδιο και μια πινακίδα γραμμικής γραφής Βήτα αναζητούνται. Γρίφοι, κρυμμένα μυστικά θα βοηθήσουν στην αποκάλυψή τους. Ένα ευχάριστο ταξίδι περιπέτειας ιδανικό για το καλοκαίρι!


Καλή σου αναγνωστική απόλαυση!


bottom of page