Αναζήτηση

Τελικά το 2020 ήταν μια καλή χρονιά!Αγαπημένοι και αγαπημένες μου,


όταν τελειώνει μια χρονιά, συνηθίζουμε να κάνουμε τον απολογισμό του έτους που φεύγει και να βάζουμε στόχους για το καινούριο που έρχεται.

Αν ρωτήσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι θα σου πουν πως το 2020 ήταν δύσκολο. Η πανδημία, το lockdown, η δίνη της αλλαγής χωρίς πρόβλεψη για την συνέχεια.

Καμία αντίρρηση. Έτσι ήταν. Έτσι είναι ακόμα ίσως.

Αυτές τις μέρες έκαναν κι εγώ ανασκόπηση και απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Και διαπίστωσα πως το 2020 ήταν μια χρονιά ορόσημο που άλλαξε τα πράγματα ...προς το καλύτερο!

Προσωπικά το 2020 μου χάρισε τρία δώρα.


Πρώτο δώρο

Ολοκλήρωσα το μυθιστόρημά μου "Το Αίνιγμα του Ερωτόκριτου", το είδα να εκδίδεται και να κυκλοφορεί σε δύο από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία της χώρας μας - βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός και το βιβλιοπωλείο Ιανός. Επίσης, λίγο πριν από το δεύτερο Lock down πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίασή του στην Κηφισιά.


Δεύτερο δώρο

Άρχισα να διδάσκω δημιουργική γραφή και λογοτεχνία σε ενήλικες. Η δεύτερη αγάπη μου - η διδασκαλία και μάλιστα σε θέματα συγγραφής και λογοτεχνίας - έγινε πραγματικότητα.


Τρίτο δώρο

Έγινα ενεργειακή θεραπεύτρια με τις τεχνικές του Pranic Healing Light και μπορώ με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου ή όποιον άλλον χρειάζεται θεραπεία.


Πώς να μην αισθάνομαι ευγνώμων και ευτυχής για όσα μου πρόσφερε το 2020;

Ναι, συνέβησαν και ατυχίες. Ναι, το 2020 με στενοχώρησε, με δυσκόλεψε. Οι δυσκολίες αυτές, όμως, με οδήγησαν στο να αναθεωρήσω την οπτική μου, να δω τα πράγματα με άλλο μάτι, να πεισμώσω, να προσπαθήσω περισσότερο.


Πώς, λοιπόν, μπορεί να μην ευχαριστώ το 2020 για τα δώρα του;

Για τα δώρα της χαράς, τα δώρα της υπομονής, τα δώρα της επιμονής, τα δώρα της προσπάθειας, τα δώρα της αγάπης;


Κι εσείς, αγαπημένοι και αγαπημένες μου,

σκεφθείτε ποια δώρα σας έφερε το 2020. Κι αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, σκεφθείτε πως το ότι είστε εδώ, αναπνέετε, νιώθετε, σκέφτεστε, ζείτε είναι το μεγαλύτερο δώρο που σας χάρισε το 2020.


Ήταν καλή χρονιά, λοιπόν, το 2020. Και το 2021 θα είναι ακόμη καλύτερο! Όχι απλά καλύτερο, όπως λέγεται από πολλούς με μία δόση συγκαταβατικής σύγκρισης και αγωνίας. Όχι!

Θα είναι -απλά- ακόμη καλύτερο!


Αγαπημένοι και αγαπημένες μου,


σπάστε την μονοτονία της καραντίνας με ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα που θα σας ταξιδέψει στην πανέμορφη Κρήτη του παρόντος και του παρελθόντος. Μπείτε διαδικτυακά και αγοράστε το "Αίνιγμα του Ερωτόκριτου" και σε λίγες μέρες θα το έχετε στο σπίτι σας!


Απόκτησε το βιβλίο σαν ebook κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:


https://www.smashwords.com/books/view/1028048Απόκτησέ το σαν έντυπο βιβλίο:
1. Αγοράζοντάς το ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bookoo.gr/eshop/books/to-ainigma-tou-erotokritou


2. Με μια επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός, Εμμανουήλ Μπενάκη 13, Εμμανουήλ Μπενάκη 13, Αθήνα 106 78


 

Καλή σου αναγνωστική απόλαυση!